Moi! Oon pyöritellyt päässäni jonkin aikaa ajatusta kirjoittaa jotain. Nyt päätin istua koneen ääreen, ja kirjoittaa ihan perus kuulumiset.   

Moni varmaan luulee, että kirjoitusintoni on kadonnut taivaan tuuliin, jos tällä blogilla yhtään lukijaa on. Mutta niin ei ole, vaan oikeasti syynä on järkyttävä kiire.  Kun pitäisi ehtiä joka ikiseen paikkaan, ja usein koulun jälkeen olen niin väsynyt että tekee mieli vain kaatua sohvalle. :D Ja läksyt ja kokeet vielä ärsyttävät elämää.

2016-13-2--06-22-41.jpg

Joo, ja gerbiileille kuuluu hyvää, siellä ne syö, nukkuu, leikkii, tuhoaa kaikkea, ja nauttii elämästä. XDD Tänään hypytin vain Arskaa, koska Einar ei oo kauheen yhteistyöhaluinen kaveri. Arska nauttii agilitystä huomattavasti enemmän, ja odottaa herkkua treenien jälkeen.    Ostin muuten gerbuille pureskeltavat hammasharjat. Einar sai kaksi keltaista harjaa ja Arska kaksi vihreää. Molemmat tykkäsi syödä niitä.       Ja taas uusi ruoka tuli kuvioihin, sitä saa vain eläinkaupasta, ja yksi pussi maksaa kympin. Ruoka on nimeltään Gerbil Natural, ja merkki on jou Versele-laga tai jotai sinne päin. Ainoa huono puoli siinä ruoassa on, että siinä on aika paljon väriaineita. Mutta hintakin kertoo että se on laadukkaampaa kuin Festival ja Osku. Hyi, miten pystyin joskus antamaan Oskua, kun vasta kun pussi oli melkein lopussa tajusin kuinka huonoa se on.  Kuitenkin tahdon antaa gerbuille hyvän elämän, ilman huonoa ruokaa.

2016-23-1--07-05-39.jpg

2016-13-2--06-23-37.jpg

2016-13-2--06-26-37.jpg

Aloitin muuten Youtube kanavan, ja sinne tulee aika paljon gerbiileistä videoita. En anna ääneni kuulua videoissa, koska se kuulostaa ihan tosi tyhmältä videoissa.

Muuten haluaisin tietää paljon ihmisiä tätä blogia lukee, niin voisiko jokainen laittaa tähän postaukseen vaikka kommentin jossa lukee moi. :D

No mutta heippa, ja nähdään seuraavassa postauksessa, jonka aihetta en kerro...

-Aada

SOMET:

IG: @aadaaleksandraw

Kik: AadAnanas

Youtube: Aada.