VUODEN 2016 ENSIMMÄINEN POSTAUS!

Miten teidän uusi vuosi sujui? Meidän uusi vuosi oli kutakuinkin aika tylsä, paitsi joka iltaiset pärinät, jotka meillä serkun kanssa on tuli jälleen taas koettua.

Tänään aamulla juna oli Helsingissä kello 6.45. Huohh. Ne junan hytit oli tosi kämäset, hyiii. Siellä oli sänkyjä 3 päällekkäin, ja minä nukuin keskisängyssä. Unta tuli viime yönä noin 5 tuntia. Mie en jaksa! 

Joka paivä oltiin serkun kanssa lähemmäs 4 tuntia rinteessä, ja meillä oli joka kerta tooosi lystiä. Sukseni alkavat jäädä jo vähän iian pieniksi, varmaan pitää ensi vuonna hankkia uudet sukset.

Asiasta toiseen, mennään katsomaan kuvia, eikös vain?

 DSC_0007_edited.jpg

Rocky road, tää on joululta.

DSC_0044_edited.jpg

Pilvien päällä! ;)

DSC_0052_edited.jpg

Muuten laittakaa kuumaan kaakaoon Pätkis-suklaata, nam!DSC_0046_edited.jpg

Tunturi. :)

DSC_0057_edited.jpg

DSC_0096.jpg

Ilotulitus. XD

DSC_0102_edited.jpg

Meijän hotelli feat. lumisade.

...

Muuten joulusta sen verran, mistä johtuu että miulla ei ollut tänä vuonna joulufiilistä yhtään. Olikohan se tuo kauhea ilma, täällä oli ihan harmaata ja jossain vaiheessa tihkui hieman vettä. Ja nyt täällä sataa lunta. Miksi kaikki joulut ovat lumettomia. Ensi postauksessa voisin vaikka tehdä joululahjojen esittelyn, tai en välttämättä ihan jokaista jaksa esitellä. Jos esittelen tavarat ja parhaat vaatteet.  

...

Ja ei unohdeta jäbiä, voi sitä iloa kun näin ne tänään viikon jälkeen. <3<3<3<3 Niistäkin voisi lähiaikoina postata, ja siis postata  ihan vaan niistä. Miullahan on tapana aina vähän eksyä aiheesta. ;)

- Aada