Meille saapui toissa päivänä kaksi oikein ihanaa ja lutuista gerbiilipoitsua.<3 Tämä kaksikko onkin jo valloittanut sydämeni. Pojat ovat nimeltään Einar ja Tintin, ja ne ovat kaksi kuisia gerbiilivaaveja. Ne ovat maailman suloisimmat gerbiilit, ekat lemmikit, ja tulivat heti niin rakkaiksi. Alla kuvia:

image.jpg

Titin<3

 

image.jpg

Tintin<3

image.jpg

Einar<3

Sori jos kuvat on väärinpäin mutta latasin kuvat pädiltä koska kameran akku oli loppu.

Tämä kaksikko tulee seikkailemaan blogissa melkein joka kerta, kun postausta tulee. Eli noista Einar on se rauhallisempi, joka nuolee kättä ja hakee ruokaa kädestä<3 Se on väriltään tuollainen vaaleankirjava, eli siinä on valkoista ja toffeen väriä. Tintin, joka on luonteeltaan villi, hakee myös ruokaa kädestä mutta saattaa vahingossa hieman näykkäistä. Tintin tulee hieman helpommin käteen kuin Einar. Se on väriltään harmaa, jossa on sekaisin siellä täällä muutama musta ja valkea karva.

Gerbiilit meillä syövät niiden nappuloita, siemeniä siementangosta, kurkkupala on aina tarjolla jyrsittäväksi, ja herkkupaloina saattavat saada siementangosta irronneita siemeniä, ja pieniä määriä kuivattua ruisleipää. Nimenomaan KUIVATTUA, sillä pehmeä leipä voi pistää niiden vatsan sekaisin... Vettä on tietty aina tarjolla, ja vesi vaihdetaan jokapäivä. Nappulat vaihdetaan muutaman päivän välein ja kurkkupala joka päivä. Poitsut ovat saaneet myös maistella hieman makaroonia, mutta se oli molempien mielestä hieman liian eksoottista. :) Molemmat ottivat sitä pienen palan ja sylkäisivät sitten pois...

Virikkeinä häkissä on vessapaperirullia, keksi- ja näkkärirasioita, tosin tyhjiä, pesämökki, ja tietenkin hiekkakylpy, jossa ne käyvät puhdistamassa turkkiaan. :)

Lisää tietoa sitten ensikerralla. :D 

Juuh, kuulumisiin sitten. 

Minulla menee ihan hyvin, lukuunottamatta päänsärkyä ja silmäkipuja, ja pieniä näköongelmia... Viimeeksi hevosten kanssa olin tekemisissä vähän aikaa sitten kun kävin Kilon tallilla Heidin kanssa. Oli ihana nähdä kahden vuoden takaa heppoja ja muutama vanha tuttu hoitajakin sieltä tuli bongailtua. :)  Olen yrittänyt panostaa kouluun ja sellaiseen. aloitin myös squashin, tutummin kössin. Hankittiin maila ja kaikki mahdollinen. Siitäkin tulee juttua tänne blogiin. :) Koulussa on mennyt hyvin, ja uusi koulu alkaa pian tulla tutuksi. Yritän myös postailla mahdollisimman usein, väh. kerran kahdessa viikossa. :)

-Aada ja gerbiilit.