DSC_0303.jpg

DSC_0310.jpg

Heippahei! Gerbiilipojat ovat asuneet meillä jo pari viikkoa, ja molemmat ovat alkaneet jo tottua uuteen kotiinsa. Einar on vieläkin hieman arka eikä tykkää olla kädesä hirveästi. Useimmiten se alkaa täristä ja pipttää kun sen ottaa käteen. Silloin vaan on pakko päästä jäbä menemään menojansa terraarioon. Tintin, joka on saanut jopa uuden lempinimen Taavi, on lopettanut näykkimisen ja tykkää olla kädessä, välillä tosin pienellä meinaa kääntyä korvat luimuun kun paikalla on sen mielestä liikaa rapsuttajia ja ihailioita. ;)

Pojat on kahden viikon aikana kasvanut, kesyytyneet, ja valloittaneet koko perheen sydämmet. Jäbät rrrrrakastaa koirankeksejä ja herkkuja! Tosin en syöttele niitä kovinkaan paljon ettei ne liho miksikään jättipalloiksi. Einarilla on pieniä vaikeuksia aina kun se herää niin toinen silmä jää kiinni, ja se tohuaa hetken puolisokeana. Silmä eí kuitenkaan rähmi eikä siinä näy mitään erikoista.

Nyt kun osa blogia on kaksi gerbiiliä pitää tehdä uusi banneri, ja nimikin vaihtuu hieman kivemmaksi. Olen kyllä jo itse kyllästynyt totaallisesti tähän nimen vaihteluun mutta tämä seuraava uusi nimi tulee olemaan lopullinen jos en muuta keksi.

Myös gerbiileille täytyy tehdä oma sivu ja voisin tehdä ehkäpä jonkun gerbiilien hoitosivun missä olisi vinkkejä kaikkeen mitä gerbiileiden kanssa voi tehdä. Myös voisin esitellä jotain hyviä ruokamerkkejä ja laittaa linkkejä hyville sivustoille.

Mutta ensi postaukseen! Hyvää viikonloppua kaikille!

-Aada